Honlapunkon cookie-kat használunk, hogy a látogatottságot mérni tudjuk.

Hírlevél felhasználási feltételek

Adatvédelmi tájékoztató

A www.siklos.net (továbbiakban: Adatkezelő) programajánlói tevékenységével kapcsolatban kezeli a regisztrált felhasználók önkéntesen megadott személyes adatait (név, e-mail cím) Csak olyan személyes adatot kezel, amely az adatkezelés céljának megvalósulásához elengedhetetlen, és a cél elérésére alkalmas. A személyes adatokat csak a cél megvalósulásához szükséges mértékben és ideig kezeli.

Az Adatkezelő minden elvárható módon védi a regisztrált felhasználóknak a honlapon megadott és kezelt személyes adatait.

Az adatkezelő címe: www.siklos.net
Az adatkezelő elérhetősége: 30/650-1430, Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Az adatkezelés jogalapja: 2011. évi CXII. törvény az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról 5. § (1) bekezdés a) Az érintett hozzájárulása.

Hozzájárulás az adatkezeléshez: A felhasználó regisztrációnál kifejezetten hozzájárulását adja az általa önkéntesen megadott személyes adatainak kezeléséhez.

Az érintettek köre: regisztrált felhasználók

A kezelt adatok köre: a regisztrált felhasználók által a regisztráció során megadott a programajánló megküldéséhez szükséges adatok: Név, E-mail.

Az adatgyűjtés célja: a www.siklos.net oldalon megjelenő programok ajánlóinak előzetes megküldése.

Az adatok megismerésére jogosult lehetséges adatkezelők személye:
- A www.siklos.net honlap adminisztrátora

Az adatkezelés időtartama: az elektronikusan tárolt személyes adatok folyamatosan tárolásra kerülnek mindaddig, amíg a személyes adat tulajdonosa annak törlését nem kezdeményezi az alábbiak szerint:

A feliratkozás egyetlen kattintással bármikor megszüntethető bármelyik elektronikus levél alján lévő leiratkozási linkre való kattintással, az info kukac siklos pont net címre küldött kéréssel, illetve a honlap hírlevél feliratkozó/leiratkozó moduljában. Ebben az esetben a részünkre a rendszerből érkező elektronikus levél alapján a megadott adatait azonnal, de legkésőbb 24 órán belül töröljük rendszerünkből.

A felhasználó kérelmezheti az adatkezelőnél
- tájékoztatását személyes adatai kezeléséről,
- személyes adatainak helyesbítését,
- személyes adatainak törlését vagy zárolását.

A felhasználó a regisztráció során megadott felhasználói név és jelszó segítségével, a www.siklos.net oldalra belépve törölheti saját adatait.

Az adatkezelő a kérelem benyújtásától számított legrövidebb idő alatt, legfeljebb azonban 10 napon belül, közérthető formában, a regisztrált felhasználó erre irányuló kérelmére e-mailben megadja a tájékoztatást. Ha a regisztrált felhasználó kérelmét jogosnak találja, akkor haladéktalanul intézkedik a személyes adatainak helyesbítése vagy törlése érdekében.

Ha a regisztrált felhasználó nem elégedett az adatkezelő válaszával, akkor személyes adatai védelméhez való jogát polgári bíróság előtt érvényesítheti, továbbá a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatósághoz ( www.naih.hu/kapcsolat.html ) fordulhat.

A 2011. évi CXII. törvény az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról itt olvasható: Nemzeti Jogszabálytár (www.njt.hu)

Kérjük, hogy csak a fenti feltételek értelmezése és elfogadása után folytassa feliratkozását!
 
Reméljük, hogy programajánlónkból kapott információk érdeklődésének megfelelőek lesznek, és hamarosan városunkban üdvözölhetjük!
 
Üdvözlettel, www.siklos.net
 

Visit in Ladbrokes bingo information.