Honlapunkon cookie-kat használunk, hogy a látogatottságot mérni tudjuk.

Máriagyűdi Bazilika programjai

2017. év szeptemberi és októberi programok a Máriagyűdi Bazilikában

Szeptember 24-énTermény-betakarítási hálaadásra hívjuk a szőlős gazdákat, hegyközségeket, őstermelőket és kerttulajdonosokat. Az elmúlt esztendőkhöz hasonlóan a megáldásra hozott terményeket ünnepi körmenetben helyezzük a Szűzanya és az Úr Krisztus lába elé. A körmenethez húsz perccel a szentmise előtt gyülekezünk az Immaculata-szobornál.

A szentmisén vendégeink lesznek a XXI Európai Bordalfesztivál résztvevői. A szentmise után a kórus koncertet ad. Fogadjuk őket szeretettel!

Bazilikánkban októbertől a szentmisék ismét téli idő szerint, hétköznaponként 17.00-kor vannak. Kedden továbbra sincs esti szentmise.
Október 7-én, a Keresztény Értelmiségiek Országos zarándoklatalesz. Az ünnepi szentmise a szabadtéren 11.00-kor kezdődik.

Október 8-án, Magyarok Nagyasszonya ünnepén délelőtt 8 és 10 órakor ünnepi szentmisét tartunk, majd hagyományos búcsúi programra hívjuk meg a zarándokokat.

Ádvent I. Vasárnapjára készülve, december 1. és 3. k. bentlakásos ádventi lelkigyakorlatot hirdetünk prof. dr. Puskás Attila egyetemi tanár, a Pázmány Péter Egyetem professzorának vezetésével.

Jelentkezni a www.mariagyud.hu/programok/lelkigyakorlatok oldalról letölthető jelentkezési lappal, ill. a 30/349-1065 tel. számon lehet.

Programjainkra mindenkit szeretettel várunk!

 Máriagyűdi bazilika programjai

 

Visit in Ladbrokes bingo information.