Honlapunkon cookie-kat használunk, hogy a látogatottságot mérni tudjuk.

Adatvédelmi tájékoztató

A www.siklos.net (továbbiakban: Adatkezelő) programajánlói tevékenységével kapcsolatban kezeli a regisztrált felhasználók önkéntesen megadott személyes adatait (név, e-mail cím) Csak olyan személyes adatot kezel, amely az adatkezelés céljának megvalósulásához elengedhetetlen, és a cél elérésére alkalmas. A személyes adatokat csak a cél megvalósulásához szükséges mértékben és ideig kezeli.

Az Adatkezelő minden elvárható módon védi a regisztrált felhasználóknak a honlapon megadott és kezelt személyes adatait.

Az adatkezelő címe: www.siklos.net
Az adatkezelő elérhetősége: 30/650-1430, Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Az adatkezelés jogalapja: 2011. évi CXII. törvény az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról 5. § (1) bekezdés a) Az érintett hozzájárulása.

Hozzájárulás az adatkezeléshez: A felhasználó regisztrációnál kifejezetten hozzájárulását adja az általa önkéntesen megadott személyes adatainak kezeléséhez.

Az érintettek köre: regisztrált felhasználók

A kezelt adatok köre: a regisztrált felhasználók által a regisztráció során megadott a programajánló megküldéséhez szükséges adatok: Név, E-mail.

Az adatgyűjtés célja: a www.siklos.net oldalon megjelenő programok ajánlóinak előzetes megküldése.

Az adatok megismerésére jogosult lehetséges adatkezelők személye:
- A www.siklos.net honlap adminisztrátora

Az adatkezelés időtartama: az elektronikusan tárolt személyes adatok folyamatosan tárolásra kerülnek mindaddig, amíg a személyes adat tulajdonosa annak törlését nem kezdeményezi az alábbiak szerint:

A feliratkozás egyetlen kattintással bármikor megszüntethető bármelyik elektronikus levél alján lévő leiratkozási linkre való kattintással, az info kukac siklos pont net címre küldött kéréssel, illetve a honlap hírlevél feliratkozó/leiratkozó moduljában. Ebben az esetben a részünkre a rendszerből érkező elektronikus levél alapján a megadott adatait azonnal, de legkésőbb 24 órán belül töröljük rendszerünkből.

A felhasználó kérelmezheti az adatkezelőnél
- tájékoztatását személyes adatai kezeléséről,
- személyes adatainak helyesbítését,
- személyes adatainak törlését vagy zárolását.

A felhasználó a regisztráció során megadott felhasználói név és jelszó segítségével, a www.siklos.net oldalra belépve törölheti saját adatait.

Az adatkezelő a kérelem benyújtásától számított legrövidebb idő alatt, legfeljebb azonban 10 napon belül, közérthető formában, a regisztrált felhasználó erre irányuló kérelmére e-mailben megadja a tájékoztatást. Ha a regisztrált felhasználó kérelmét jogosnak találja, akkor haladéktalanul intézkedik a személyes adatainak helyesbítése vagy törlése érdekében.

Ha a regisztrált felhasználó nem elégedett az adatkezelő válaszával, akkor személyes adatai védelméhez való jogát polgári bíróság előtt érvényesítheti, továbbá a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatósághoz ( www.naih.hu/kapcsolat.html ) fordulhat.

A 2011. évi CXII. törvény az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról itt olvasható: Nemzeti Jogszabálytár (www.njt.hu)

Kérjük, hogy csak a fenti feltételek értelmezése és elfogadása után folytassa feliratkozását!
 
Reméljük, hogy programajánlónkból kapott információk érdeklődésének megfelelőek lesznek, és hamarosan városunkban üdvözölhetjük!
 
Üdvözlettel, www.siklos.net
 

Küldje be programját és plakátját, hogy megjelenhessen programajánlónkban!

info kukac siklos pont net ;)

Visit in Ladbrokes bingo information.