Honlapunkon cookie-kat használunk, hogy a látogatottságot mérni tudjuk.

Aborozó Siklós

Aborozó, ahol lenni jó!

 

Cím: 7800 Siklós, Felszabadulás u. 7.
E-mail cím: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Telefonszám: +36 20 417 1300
Honlap: www.aborozo.com
Facebook: https://www.facebook.com/aborozoborbar
GPS: 45.852909, 18.298131

Általános információk

Az Aborozó borbár látványos és autentikus rendezvényhelyszín turistacsoportok, céges partyk és egyéb rendezvények befogadására a mediterrán kisváros, Siklós szívében, a Siklósi Vár lábánál.
A borbár célja, hogy az alkalmanként megrendezésre kerülő élő zenés, magas színvonalú estek mellett vezetett kóstolókat, kulináris eseményeket is tartsanak azok számára, akik a környéken pihennek meg. Emellett azokra is gondoltak, akik csak pár napra érkeznek a régióba, hiszen biztosítva van részükre egy egész „Magyarországot” magába foglaló gasztronómiai élmény.

Az Aborozó kialakítása során a világ bártrendjeit figyelembe véve került ötvözésre a régi idők stílusa a modern elemekkel, így jött létre egy igazán igényes, Budapest nagyobb borozóihoz hasonló légkör – többszázéves pincébe álmodva.

A borbár hazánk leghíresebb borvidékein alkotó borászatok borait ajánlja, a kínálatot pedig a környező országok (Horvátország, Szlovákia és Szerbia) különlegességeivel színesíti.

A gasztroélmény fokozása érdekében hagyományos magyar ízeket modern megközelítéssel ötvöző borkorcsolyákat ajánlanak!

Képek

 

Nyitva tartás

Rendezvények idején, előzetes bejelentkezés szükséges!

Küldje be programját és plakátját, hogy megjelenhessen programajánlónkban!

info kukac siklos pont net ;)

Visit in Ladbrokes bingo information.